X

MAN в Україні опублікував актуальний список сервісних станцій

Незважаючи на повномасштабну війну, розпочату Росії проти нашої країни 24 лютого, мережа офіційних сервісних станцій MAN Truck & Bus в Україні продовжує функціонувати та здійснювати технічне та гарантійне обслуговування вантажівок та автобусів. На жаль, через активні бойові дії СТО у Бучі (Київська обл.) та Харкові сьогодні не працюють.

Важливо, що було відновлено постачання оригінальних запчастин із Німеччини, тому сьогодні в наявності на складах найпопулярніші з них. Зважаючи на всі труднощі воєнного часу, клієнтам пішли назустріч – сервісні партнери можуть надавати знижки до 30% на всі оригінальні запчастини.

Тож власників автомобілів MAN будуть раді бачити на фірмових станціях у наступних населених пунктах України: Києві (на Великій Кільцевій, 2), Кропивницькому (на вулиці Холодноярській, 190), Дніпрі (у Підгородненській міськраді, Комплексі будівель та споруд, 17). А також в Одесі (у селі Нерубайське, що на Київському шосе, 14), у Львові (у селі Воля-Бартатівська, на вул. Львівській, 33), Житомирі (А/д С060642/ Київ-Чоп/Гадзинка-Нова Вигода 130 км. (праворуч) та Чернівцях (у селі Магала, вул. Чернівецька, 20-б).

Читайте також:
В Україну прибула гуманітарна допомога від компанії MAN Truck & Bus