X

На День поля на Рівненщині показали цікаві автомобілі

День поля, що проходила на Рівненщині минулої п’ятниці, запам’ятався показом автомобілів JAC, обладнаних кузовними надбудовами вітчизняного виробництва. Самоскид на шасі JAC N82 та автопаливозаправник на базі JAC N120 були представлені компанією Agsolco Ukraine – дилером Заводу спецтехніки “Техкомплект”.

Самоскид розрахований на вантажопідйомність 4 т та обладнаний кузовом тристороннього розвантаження. Висота бортів складає 800 мм. Болючий об’єм – до 6 кубометрів. Борти мають два варіанти відкриття: вгору та вниз. У задньому борту є лючок. У передній частині платформа оснащена козирком-фартухом, який захищає кабіну від зміщення вантажу.

Що стосується шасі JAC N82, воно розраховане на повну масу 8200 кг і оснащується 3,76-літровим турбодизелем потужністю 155 л. с. (500 Нм) та механічною 6-ступінчастою КП. У базову комплектацію входять борт-комп’ютер, кондиціонер, електросклопідйомники, радіо з USB, круїз-контроль та центральний замок.

Друга представлена машина – автопаливозаправник АТЗ-8, обладнаний двосекційною цистерною типу “валіза” місткістю 8 кубометрів. Шасі JAC N120 розраховане на повну масу 12 т і укомплектовано 170-сильним турбодизелем Cummins, який працює в парі з механічною, 6-ступінчастою коробкою передач.

Також на Дні поля можна було побачити і величезний самоскид марки Hohan N7G (6х4). Машина розрахована на перевезення 25 т та оснащена 17-кубовим кузовом. Двигун – 400-сильний MC11. Усі згадані вище автомобілі вже успішно працюють у місцевому агропідприємстві «Агролан Крупець».