X

На виставці Automechanika 2022 покажуть передові методи ремонту кемперів

На майбутній найбільшій міжнародній виставці Automechanika 2022, яка відбудеться з 13 до 17 вересня у Франкфурті, буде презентовано новий тематичний розділ – Caravan Competence. Відвідувачі зможуть ознайомитися з новітніми методами ремонту кемперів, зокрема через демонстраційні покази.

Сьогодні європейський ринок кемперів переживає справжній бум. За даними Асоціації індустрії караванінгу (СIVD), за перші 6 місяців 2021 року було реалізовано близько 100 тис.нових кемперів, що є рекордним показником. І попит продовжує зростати. Найбільшим ринком тут є Німеччина, де налічується понад 130 виробників будинків на колесах. Тому сьогодні досить актуальною стала тема післяпродажного обслуговування кемперів.

Зазначається, що виставка Automechanika 2022 буде вельми представницька, оскільки буде проходити в умовах трансформації галузі. На ринок післяпродажного обслуговування автомобілів вплинуло багато факторів – це і пандемія, і війна в Україні, і енергетична криза, і проблеми з ланцюжком поставок напівпровідників, а також брак кваліфікованих кадрів.

За даними організаторів, планується 2600 учасників із 70 країн. Найбільшими експонентами будуть компанії з Німеччини, Італії та Туреччини. В рамках виставки відбудеться безліч тематичних семінарів, зокрема за новими концепціями мобільності – Innovation 4Mobility.

Читайте також:
Volkswagen уклав угоду з найбільшим виробником кемперів