X

Миколаїв отримав партію ремонтно-аварійних автомобілів на шасі Isuzu

КП «Миколаївводоканал» на початку квітня отримало партію із 10 аварійно-ремонтних автомобілів. Надбудови для машин виготовило підприємство “Спец-Ком-Сервіс” (Polycar), а ось шасі для них – Isuzu NQR 75L-K поставила компанія “Комтранскомплект”, ексклюзивний дистриб’ютор Isuzu в Україні.

Тепер обслуговування комунальних мереж міста буде на зовсім іншому рівні, адже автопарк «Миколаївводоканал» не оновлювався подібною технікою з 1992 року.

Кузов-фургон кожного автомобіля поділено на два відсіки. Перший – пасажирський призначений для перевезення ремонтної бригади. Тут комфортабельні сидіння з ременями безпеки, рундуки, столик, автономний обігрівач, шафа для одягу з просушуванням. Є також й переговорний пристрій з кабіною водія.

Другий відсік – технологічний, який пристосований для розміщення необхідного обладнання. Зсередини він обшитий вологостійкими алюкомпозитними панелями, на підлозі – гумове покриття.

Тут є верстак з лещатами, стелажі для інструменту. По бортах знаходяться місткі відсіки. Два з них симетричні, ліворуч і праворуч, для перевезення одного пропанового та двох кисневих балонів – всі машини оснащені зварювальними агрегатами. Ще два відсіки призначені для дизельного генератора, а також дорожніх знаків, огорож та дрібного інструменту.

Шасі Isuzu NQR 75 L-K розраховано на повну масу 7500 кг та вантажопідйомність 4665 кг. Передбачено два варіанти колісної бази: 3815 мм (версія L-K) та 4475 мм (L-M). Застосовується 5,2-літровий турбодизель потужністю 155 к. с. і максимальним крутним моментом 419 нм при 1600 об/хв. Коробка передач – механічна 6-ступенева. Паливний бак вміщує 100 л. До стандартної комплектації входять системи ABS, ASR, EBD, а також курсової стійкості EVSC.