X

Нові функції програми IVECO ON Easy Way полегшать життя далекобійникам

Компанія IVECO представила нові функції мобільного застосунку IVECO ON Easy Way, розробленого для водіїв вантажівок IVECO S-Way. Нові функції дають змогу за допомогою смартфона керувати різними бортовими системами і забезпечують доступ до великої кількості цифрових послуг.

Нова версія містить корисні Push-повідомлення про технічний стан транспортного засобу та інформацію про користувача. Вони також інформують водія про будь-які приміщення диспетчерської та поновлення Over the Air, допомагаючи запобігти поломкам і максимально збільшити час роботи транспортного засобу. Повідомлення, як і в інших застосунках, з’являються на смартфоні, помічені червоною цяткою, а також можуть бути прочитані в інформаційно-розважальній системі.

Крім того, push-повідомлення тепер інтегровані з IVECO Driver Pal. Так що, коли водій голосом активує віддалену команду, таку як налаштування клімат-контролю або обігрівача через Amazon Alexa, тепер можна отримати підтвердження через push-повідомлення в додатку Easy Way.

Інші нові функції призначені для полегшення взаємодії – швидкого підключення до транспортного засобу без необхідності пошуку і введення вручну VIN-номера вантажівки. Тепер це можна зробити просто за допомогою програми для читання QR-коду, зазначеного в розділі “транспортний засіб” інформаційно-розважальної системи вантажних автомобілів IVECO S-Way. Застосунок IVECO ON Easy Way також удосконалив функцію для підключення мікрофона Alexa і використання голосового драйвера IVECO Driver Pal.

Застосунок IVECO ON Easy Way було представлено на IVECO S-Way з моменту його запуску на ринку в 2019 році і постійно розвивався з поліпшеннями і додаванням нових функцій і цифрових сервісів. До них належить інтеграція IVECO Driver Pal, що дає змогу водієві керувати бортовими системами за допомогою голосових команд. У підсумку він менше відволікається від дороги, що підвищує безпеку.

Застосунок також може використовуватися для керування функціями кабіни, такими як кондиціонер, освітлення та медіа, підвищуючи комфорт водія. Він також також надає доступ до системи оцінки стилю водіння, яка допомагає підвищити паливну економічність і продовжити ресурс автомобіля. Застосунок IVECO ON Easy Way також підключає водія безпосередньо до служб віддаленої допомоги, зокрема для оновлення програмного забезпечення. У разі поломки водій може звернутися до служби підтримки IVECO Assistance Non-Stop. Крім того, в застосунку доступна повна інструкція користувача IVECO.