X

Вітчизняні агрохолдинги продовжують закупівлю нових автопоїздів

Найбільші українські агропідприємства не зупиняються в процесі оновленні своїх автопарків. Днями одне з них поповнилося черговою партією сідлових тягачів MAN TGX 18.440 у парі із самоскидними напівпричепами Schmitz S.KI 24. Всього цей агрохолдинг, що входить до десятки найбільших, замовив 75 таких зчіпок. Машини постачаються компанією “Технофорум”, офіційним дилером MAN Trucks & Bus Ukraine.

Сідлові тягачі MAN TGX 18.440 (4х2) призначені для роботи у важких умовах. Вони комплектуються посиленим, трисекційним бампером, а також фарами та «протитуманками» із захисними решітками. Також встановлені рухомі нижні підніжки, які не бояться контактів із перешкодами.

Машини обладнані 440-сильними дизельними двигунами стандарту Євро 5. Застосовується комфортабельна спальна кабіна із середнім дахом – моделі GM. ), Тут є холодильник, клімат-контроль та аудіосистема MAN. Увагу привертає спеціальне синє фарбування – RAL 5010 Gentian Blue. У результаті тягачі та напівпричепи створюють єдиний колірний ансамбль.

В оснащення також входять система вимірювання тиску в шинах всього автопоїзда (показники виводяться на дисплей у кабіні водія), система екстреного гальмування EBA 2 разом із системою ESP (остання встановлена такой й на напівпричепі).

Самоскиди Schmitz S.KI 54 оснащені алюмінієвими кузовами об’ємом 54 м куб. Споряджена маса напівпричепа складає всього 6670 кг. У результаті тара автопоїзда дорівнює 13800 кг, що дозволяє перевозити більше вантажів.