X

Вітчизняний завод спецтехніки передав комунальникам Прикарпаття нові автомобілі

Комунальні служби Прикарпаття отримали два нові аварійно-ремонтні автомобілі Peugeot Partner, переобладнані Заводом спецтехніки «Техкомплект». Проект реалізовано спільно з офіційним імпортером, компанією «Пежо Сітроен Україна». Колишні машини комунальники віддали для потреб ЗСУ ще в перші дні повномасштабного російського вторгнення.

Нові автомобілі – це довгобазні виконання фургону Peugeot Partner. Одна машина має двомісну кабіну, а інша вже п’ятимісну, з другим рядом сидінь. В останньому випадку бічні зсувні двері встановлені не тільки праворуч по борту, але й ліворуч. І обидві вони мають скління, як і розпашні задні двері. На вантажному фургоні всі ці двері глухі.

Місткість вантажного відсіку різна – 4,4 м куб. та 1,8 м куб. відповідно, як і корисне навантаження – 921 і 827 кг. Peugeot Partner у суто вантажному виконанні оснащений ще й трубчастим багажником на всю довжину даху.

Автомобілі Peugeot Partner довжиною 4,75 м мають хорошу маневреність, тому що їх діаметр розвороту становить всього 11,43 м. Машини укомплектовані 1,5-літровим турбодизелем BlueHDi потужністю 100 к. с. та механічною 6-ступеневою коробкою передач. Максимальна швидкість становить 148 км/год. Витрата палива у комбінованому режимі – 4,5 л на 100 км.

Читайте також:
Вітчизняний завод спецтехніки зробив із Citroen Jumpy цікавий автомобіль