X

Переобладнання автобусів: перший водневий комплект SAFRA проходить сертифікацію

Напередодні відкриття виставки Hyvolution, присвяченої водневому сектору, що відбудеться 1 – 2 лютого в Парижі, компанія SAFRA анонсує свій водневий комплект для модернізації автобусів. Презентований у жовтні минулого року на виставці Autocar Expo компанія зараз перебуває на фінальній стадії схвалення своєї розробки. Цей етап дійсно необхідний для переобладнання транспортних засобів відповідно до технічних та адміністративних положень Наказу від 13 березня 2020 року.

Комплект модернізації H2, запропонований SAFRA, зареєстрований під торговою маркою H2-PACK® і підтримуваний ADEME, французьким агентством екологічного розвитку, є справжнім технічним досягненням, яке дозволяє перетворити дизельний автобус на машину з нульовим рівнем викидів.

SAFRA також є єдиною компанією, що пропонує комплект модернізації H2, адаптований до автобуса Mercedes-Benz Intouro, бестселера на європейському ринку міжміських автобусів.

В даний час проводиться етап сертифікації, включаючи випробування на перекидання автобуса у рамках заключної перевірки комплекту H2-PACK®. Дослідження експлуатаційної безпеки вже проводили на етапі проектування. Таким чином, після завершення приймально-здавальних випробувань та отримання схвалення типу SAFRA зможе офіційно запустити водневу модернізацію першої партії автомобілів.

Читайте також:
HYVIA покаже передові рішення для водневих автомобілів