X

Став відомий найкращий електричний фургон для автопарків

Автомобіль IVECO eDaily отримав звання «Прорив року в галузі електричних фургонів» (Electric Van Breakthrough of the Year), перемігши у престижному конкурсі Fleet News Award 2024. У цьому щорічному конкурсі компетентне журі зі спеціалістів в автотранспортній галузі визначає найкращі автомобілі для корпоративних клієнтів на британському ринку.

В IVECO eDaily журі відзначило інноваційні технології та широкий асортимент варіантів, що дозволяє задовольнити різноманітніші вимоги автоперевізників. Окремо було відзначено найміцнішу конструкцію в сегменті електричних фургонів. Потужне шасі розраховане на корисне навантаження до 4,6 т. Маса причепа, що буксирується, досягає 3,5 т.

IVECO eDaily може комплектуватися однією, двома, трьома та навіть чотирма батареями – ємністю від 37 до 148 кВт.год. Акумулятори живлять електродвигун потужністю 140 кВт. Максимальне число батарей доступно на шасі з кабіною 72С, з повною масою 7,2 т і колісною базою 5500 мм. З чотирма батареями запас ходу сягає 240 км. (цикл WLPT). На батареї надається гарантія 8 років або 250 тис. км. Від станції потужністю 115 кВт батареї можна зарядити до пробігу в 100 км всього за 20 хвилин, а до повного – за 47 хвилин.

Ще одна важлива перевага. IVECO eDaily може комплектуватися найпотужнішою серед електричних фургонів коробкою відбору потужності ePTO – 50 кВт. Це дозволяє встановлювати різні кузовні надбудови і спеціальне обладнання.