X

Тягач IVECO S-Way було відзначено премією IF Design Award 2024

Переможцем міжнародного конкурсу дизайну та інновацій IF Design Award 2024 у номінації Product Design Automobiles/Vehicles став найновіший магістральний тягач IVECO S-Way. Цього року на конкурс у різних номінаціях було подано понад 11 000 заявок із 72 країн. Жюрі, яке складалося зі 132 експертів, обрало найкращих.

Новий IVECO S-Way вразив передусім своїм дизайном. Якщо говорити про зовнішність, то це преміальна радіаторна решітка, доступна у восьми варіантах оздоблення, у тому числі під колір кабіни, а також новий логотип IVECO.

Всередині кабіни тягач приємно дивує своєю відточеною ергономікою: тут і нова панель приладів, і менше за діаметром, більш вертикальне рульове колесо з розширеними діапазонами регулювань, і зручніша посадка водія. Взагалі інтер’єр розбитий на три функціональні зони з різним оформленням. Це функціональне робоче місце водія, затишна зона відпочинку, а також практична секція з речовими відсіками.

Крім дизайну IVECO S-Way також отримав низку інновацій, що підвищують його економічність та екологічність. Це оптимізована аеродинаміка, новий двигун xCursor 13, предикативний круїз-контроль, який підлаштовується під топографію місцевості за допомогою GPS, а також передові цифрові сервіси.

Читайте також:
IVECO презентувала нову лінійку вантажівок – за 1 млрд євро