X

Українські далекобійники оновлюють автопарки технікою DAF

Навіть у такий непростий, воєнний час вітчизняні перевізники знаходять кошти для оновлення своїх автопарків. І тому найсвіжіший приклад — одна українська компанія, яка спеціалізується на транспортуванні скла. Днями вона отримала через офіційного імпортера чотири свіжих сідлових тягачі DAF сімейства XF. Машини колісної формули 4х2 оснащені комфортабельними двоспальними кабінами та світлодіодними фарами.

З комплектації відзначимо також ZF інтардер потужністю 500 кВт, а також систему предикативного круїз контролю (Predictive Cruise Control). Остання допомагає суттєво скоротити витрату палива, оскільки підлаштовує роботу автоматичної трансмісії під конкретну топографію місцевості, використовуючи дані GPS.

Хочеться вірити, що скоро на український ринок прийдуть й магістральні тягачі DAF останнього покоління — моделі XF, XG і XG +. Ці машини задають новий еталон у сфері економічності, комфорту та безпеки для свого класу, за що й здобули перемогу в престижному конкурсі «Міжнародна вантажівка року 2022» (International Truck 0f the Year 2022).

Читайте також:
Найкраща вантажівка 2022 року — чекаємо в Україні