X

У Кременчуці виготовили потужний вакуумний автомобіль

Вітчизняний ринок комунальної техніки продовжує активно розвиватись. І не може не тішити те, що активну роль у цьому беруть українські виробники. Так, днями Кременчуцький завод комунальної техніки “Альфатекс” поставив замовнику на Черкащину вакуумний автомобіль АТ ВО-0702 на шасі Dayun CGC 1120.

Спеціалізована надбудова власного виробництва містить цистерну ємністю 5 м куб. Тут встановлено потужний вакуумний насос продуктивністю 240 кубометрів на годину. Максимальне розрядження в цистерні сягає 0,08 МПа. Глибина очищення становить 4,5 м. Наповнення ємності займає лише 6 – 8 хв.

Зазначимо, що шасі Dayun CGC 1120 розраховане на повну масу 12 т та вантажопідйомність 8 т. Монтажна довжина рами становить 3900 мм. Колісна база дорівнює 3400 мм. Автомобіль оснащений 4,1-літровим турбодизелем Weichai потужністю 150 к. с. та механічною, 6-ступеневою коробкою передач Shaanxi Fast Gear.

На моделі встановлена комфортна кабіна зі спальним місцем. У базову комплектацію входять кондиціонер, водійське крісло на пневмопідвісці, регульована по куту нахилу та висоті рульова колонка. А також електросклопідйомники, центральний замок з дистанційним керуванням, «протитуманки» та автомагнітола з MP3/USB.