X

До музею Samsung відвідувачів возитиме безпілотний шатл

2Dot, дочірня компанія Hyundai Motor Group, що займається технологіями автономного водіння, оголосила про запуск безпілотного шатлу в Музеї мобільності Samsung в Йонгіні, провінція Кьонґідо. Проект реалізований спільно з Samsung Fire & Marine Insurance.

Інтегрована безпілотна платформа Tap від 42dot використовується для доставки відвідувачів до музею. У восьмимісному шатлі можуть розміститися сім пасажирів та один співробітник служби безпеки.

Мікроавтобус відправляється від місця посадки у відкритому парку музею та курсує з п’ятихвилинними інтервалами круговим маршрутом. Працюючи самостійно, він розпізнає навколишнє оточення в режимі реального часу за допомогою 12 внутрішніх камер і шести радарів. Шаттл оснащено електродвигуном. Запас ходу сягає 300 км.

Раніше шатл 42dot обслуговував населення одного з районів у Сеулі. Починаючи з роботи в музеї компанія розширить свій підрозділ безпілотних шатлів на ринку B2B.

Очікується, що корпоративне впровадження безпілотних шатлів сприятиме доставці співробітників на роботу та ефективному пересуванню персоналу на робочих місцях, повідомляє 42dot. Компанія планує також розробку пакетних рішень у галузі платформ автономного водіння, а також систем керування автопарком.