X

В Одесу відправлено новий самоскид Hohan N7G

Компанія «Агсолко Україна» відвантажила партнеру з Одеси новий будівельний самоскид – Hohan N7G. Машини цієї нової для нашого ринку марки випускаються Китайською національною групою Sinotruk. Представлена модель має колісну формулу 6х4 та розрахована на повну масу 41 т.

Передній міст тут – 9-тонний, а задній візок – 32-тонний. Мости виготовлені за ліцензією MAN, так само як і двигун – MS11.40-50 (MAN D20), що розвиває 400 л. с. і 1900 Нм при 1000 – 1400 об/хв. З мотором агрегатується механічна, 12-ступінчата коробка передач. Гідропідсилювач керма застосовується марки ZF, а гальмівна система – Wabco.

Кабіна укомплектована водійським кріслом на пневмопідвісці, спальною полицею, електростеклопідйомниками, кондиціонером і MP3 плеєром.

Кузов корисним обсягом 17 кубометрів виготовлений з високоміцної сталі K450: днище має товщину 8 мм, а борта – 6 мм. Гідравліка встановлюється марки Hyva. Підкрилки для задніх мостів зроблені з нержавіючої сталі. До речі, сталевий захист радіатора і двигуна входить у стандартну комплектацію.

Читайте також:
В Україні розширився асортимент вантажівок на електротязі