X

В Україні презентували унікальний конструктор «Пожежна машина»

Новий конструктор «Пожежна машина» для дітей і не тільки дозволяє зібрати власними руками масштабну модель одного з найпопулярніших продуктів вітчизняного підприємства «Пожмашина». Йдеться про автоцистерну АЦ-8-50-530 на повнопривідному шасі MAN TGS 26.360 (6х6), яка перевозить до 8000 л води та оснащується насосом продуктивністю 3000 л/хв.

Конструктор являю собою 3D пазли, виготовлені з дерева. Усього тут 206 деталей, що збираються без грама клею. Готова модель має довжину 43 см, ширину 12 см і висоту 15 см. Однією з її родзинок є підйомна розсувна драбина.

Зазначимо, що модель автоцистерни виготовлена за кресленнями заводу-виробника «Пожмашина» його партнером – UaPazly. В асортименті у компанії це не перший конструктор. Раніше вона представила низку не менш цікавих наборів. Це і трактор, що буксирує підбитий російський танк («Український фермер»), і американська РСЗВ HIMARS («Українська химера»), і найбільший літак у світі (Ан-225 «Мрія»), а також популярний український пістолет («Форт- 17») та ін.