X

Volkswagen показав оптимальний автомобіль до Дня всіх закоханих

У День всіх закоханих, який традиційно відзначається 14 лютого, Volkswagen Commercial Vehicles продемонстрував, який з автомобілів марки найбільше підходить для приємного проведення часу в це довгоочікуване свято. Саме в ньому найкраще робити пропозицію руки та серця своїй обраниці, що власне кажучи й зробив хлопець в одному з дилерських центрів Volkswagen. А автомобіль цей – кемпер Volkswagen California 6.1.

У 2023 році на заводі в Ганновері було випущено 23 354 таких машин, що є найкращим показником за всю історію цього кемпервену. І не випадково саме Volkswagen California 6.1 переміг у конкурсі на найкращий кемпер 2024 року (Reisemobil des Jahres) у номінації компактних будинків на колесах. Його організаторами виступили німецькі журнали Promobil та Сaravaning. Цього разу у голосуванні взяли участь понад 21 тис. читачів й 23% з них віддали перевагу саме «Каліфорнії».

Volkswagen California 6.1 пропонується у різних виконаннях: Beach Camper (як на фото з закоханою парою), Tour, Coast та Осеan. Залежно від версії, машина може вміщувати до 7 осіб. Однак у будь-якому випадку в стандартне оснащення входить підйомний дах і два спальних місця (одне зверху і одне знизу). Комплектація також може включати рукомийник, газову плитку, холодильник та багато іншого. У Німеччині Volkswagen California 6.1 продається за ціною від 63 647 євро.

Читайте також:
Виготовлено 200-тисячний кемпер Volkswagen California

Читайте також:
Volkswagen підбив підсумки поставок комерційних автомобілів – показники вражають