X

Укладено контракт на постачання сотні електровантажівок Volvo Trucks

Найбільша логістична компанія у Північній Європі – DFDS закупить ще 100 електровантажівок Volvo Trucks. На сьогоднішній день цей оператор має у своєму розпорядженні найбільший парк електровантажівок на європейському ринку. Раніше компанія придбала у Volvo Trucks 125 машин Zero Emission, 95 із яких вже працюють на дорогах Швеції, Данії, Литви, Бельгії та Нідерландів. Інші 30 од. буде поставлено протягом 2024 року.

Нова партія електровантажівок, що буде складатися з високоефективних моделей FH Electric та FM Electric, призначена для дев’яти ринків, включаючи Велику Британію, Ірландію, Нідерланди, Бельгію та Швецію. Завдяки переходу на електротранспорт DFDS вдалося в 2023 році знизити викиди парникових газів на 1516 т. Все це наближає компанію до поставленої мети – до 2030 року електрифікувати не менше 25% свого автопарку.

Зазначимо, що з 2019 року компанія Volvo Trucks поставила свої електровантажівки вже в 45 країн на шести континентах. Сьогодні у виробника найширший модельний ряд екологічно чистих машин у галузі, що складався з восьми моделей.

Читайте також:
Компанія Volvo Trucks поставила рекордну кількість вантажівок