X

Для ЗСУ передали надмістку маршрутку

Сьогодні ЗСУ потребують найрізноманітнішого транспорту, у тому числі й в автобусах для оперативного перекидання особового складу. І допомагають їм в цьому пасажирські перевізники, надаючи свій рухомий склад. Днями в Києві вдалося сфотографувати надмістку маршрутку, виконану на довгобазному розвізному фургоні IVECO Daily. Привертають увагу врізані другі, повністю засклені пасажирські двері.

Це модель другого покоління, яка дебютувала в 1999 році і завоювала престижний титул “Міжнародний фургон 2000 року”. Представники сімейства Daily (перше покоління називалося TurboDaily) відрізняються солідним запасом міцності. І не випадково модель другої генерації отримала надвантажопідйомну версію, розраховану на повну масу 6,5 т.

Відмітимо, що нині випускаються автомобілі IVECO Daily вже третього покоління, які пропонуються у версіях повною масою до 7,2 т. Цікаво, що саме такі машини користуються популярністю на українському ринку – на них монтують автовишки, автоцистерни, кузови-фургони для ремонтних бригад і багато іншого.

Читайте також:
В Україні встановили 26-метровий автопідйомник на шасі IVECO Daily