X

Росіяни обстріляли поліцейський Duster, який їхав на евакуацію (відео)

Співробітники поліції нині не лише охороняють порядок, а й допомагають в евакуації громадян із небезпечних територій, які перебувають під постійним обстрілом ворога. Але не завжди виїзд проходить спокійно.

Наприклад, 21 травня службовий поліцейський автомобіль атакував російський дрон поблизу Вовчанська, що на Харківщині. Правоохоронці їхали до міста, щоб евакуювати людей, які лишились там. Удар БПЛА припав у передню частину Renault Duster, внаслідок чого він отримав серйозні пошкодження.

У поліцейського кросовера понівечена передня частина, двері з боку водія, а також розбиті шибки. Ще в нього розкурочена передня панель у салоні та спрацювали подушки безпеки. На щастя, обійшлося без жертв. Один із поліцейських отримав контузію.

«У Вовчанську на Харківщині ворожий дрон підірвав поліцейський автомобіль, який їхав евакуювати людей. Правоохоронець отримав контузію, службовий автомобіль – розбито. Людей, які чекали на евакуацію, забрав з небезпечної території інший екіпаж», – зазначили у відомстві.

Читайте також:
В Україні виготовили цікавий евакуатор на шасі MAN TGL