X

Як пройшов другий пробіг акції Авто року в Україні 2020

Второй тест-драйв претендентов Авто года 2020: как всё прошло

Автоцентр публікує звіт щодо другого етапу акції Авто року 2020. Упродовж двох днів, 17-18 жовтня, на території комплексу Джинтама-Бриз, що в с. Глібівка Київської області, проходили тести автомобілів, в рамках яких журналісти експертного журі мали можливість не просто протестувати авто на цікавих трасах, а й випробувати близьких конкурентів.

Отже, два дні поспіль 13 автомобільних журналістів країни уважно вивчали та перевіряли на ділі всі нововведення, які з’явилися в нових авто. Серед учасників тесту запекле протистояння розгорнулося між двома новими і ефектними пікапами Ford Ranger і Mitsubishi L200. Обидва здоровили показують, як сильно просунулися авто такого типу на шляху від утилітарної вантажівки до практично іміджевого красеня з виразним чоловічим характером.

Для легкових авто трасу проклали звивистими і дивно рівними лісовими асфальтовими дорогами поблизу Димера у Вишгородському районі. Такі тести пройшов Ford Focus у версії Active. Незважаючи на ефектний обвіс у стилі SUV, що додало йому практичності, Фокус не втратив запального драйверського характеру.

Мінівен Peugeot Rиfter потужно увірвався в тест, продемонструвавши свої переваги з перших хвилин. Він одразу отримав на борт сімох журналістів, які ще дорогою до місця тесту змогли скласти враження про практичність машини.

Акцент цього разу було зроблено на авто, які змагаються за звання Кросовер / SUV 2020 року.

Тут, крім пари пікапів, є також пара компактних SUV. Цей клас сьогодні дуже динамічно розвивається. Тому протестувати в однакових умовах на дорозі та бездоріжжі з твердим покриттям можна було і Mitsubishi ASX, і Opel Grandland X.

Список усіх автомобілів-учасників:

  1. Mitsubishi ASX
  2. Mitsubishi L200
  3. Opel Grandland X
  4. Ford Ranger
  5. Ford Focus Active
  6. Peugeot Rifter

Якщо хочете більше знати про акцію Авто року 2020, стежте за новинами на сайті autoroku.ua.