X

5 найпопулярніших публікацій за 9 місяців про боротьбу українців

Сьогодні виповнюється 9 місяців з початку повномасштабного російського вторгнення. Згадуємо найпопулярніші новини, які виходили в нашому розділі «Кроки до перемоги». Нагадаємо, що цей розділ повністю присвячений боротьбі українців з кацапськими загарбниками. Ось топ 5 найпопулярніших публікацій на цю тему за минулі 9 місяці.

Дрон-камікадзе ліквідував російський танк Т-72 разом з екіпажем

Сили спеціальних операцій ЗСУ для боротьби з російськими окупантами активно використовують безпілотники, зокрема і т. зв. дрони-камікадзе американського виробництва Switchblade. Одним з них і був уражений російський танк Т-72.

Як зенітні установки Gepard збивають іранські дрони-камікадзе (фото)

На останні дні рашисти запустили по території України декілька десятків дронів-камікадзе іранського виробництва. Треба подякувати нашим силам ППО, яким вдалося збити велику частину з них. І в цьому військовим допомагають зенітні установки Gepard, які Німеччина передала ВСУ.

Польша передала защитникам Украины батальон бронемашин БМП-1

Збройні сили України одержали від Польщі 40 одиниць бойових машин піхоти (БМП-1). Ця техніка хоч і застаріла, але наші бійці з нею чудово справляються навіть без особливої підготовки.

Трофейний КАМАЗ-43269 «Постріл» заступив на службу ЗСУ

Захисники України продовжують ставити на озброєння захоплену під час боїв техніку окупантів. В рамках чергових битв їм удалося затрофеїти ворожий БМП-97 «Постріл».

Відомий комік передав ЗСУ три автомобілі швидкої допомоги та один пікап

Відомий український комік, переможець другого сезону «Ліги Сміху» Марк Куцевалов передав днями для потреб ЗСУ три «швидких». Це машини на базі Mercedes-Benz Sprinter, які обладнані всім необхідним для надання невідкладної допомоги пораненим бійцям на передовій. Автомобілі придбані Благодійним фондом Сергія Притули. А ось кошти на їх купівлю – 2,9 млн грн. Марк Кузнєцов зібрав у рамках пішого марафону ще в серпні.