X

275 к.с. та 2,8 л на 100 км: Lexus представив новий гібридний RX

Сімейство кросовера Lexus RX поповнилося новою гібридною версією із приставкою 450h+ у назві. Вона є найекономічнішою у порівнянні з іншими модифікаціями моделі.

Автомобіль оснащений гібридною установкою на основі 2,4-літрового бензинового турбодвигуна, доповненого електромотором. Її сумарна віддача складає 275 к.с. і 430 Нм крутного моменту. Розгін із місця до «сотні» займає 6,2 секунди. У електричному режимі RX 450h+ може проїхати до 56 км, а його витрата палива в змішаному режимі становить 2,8 літра на 100 км.

Візуально відрізнити новинку від інших представників сімейства можна за особливими 21-дюймовими колісними дисками. Також запропоновано вісім нових відтінків для кузова: Eminent White Pearl, Cloudburst Grey, Iridium, Caviar, Matador Red Mica, Copper Crest, Nori Green Pearl та Nightfall Mica.

Читайте також:
Toyota готує електричну альтернативу трирядному кросоверу Lexus TX

В оснащення салону включили RX 450h+ проекційний дисплей, динамічний круїз-контроль та нові системи безпеки. У продаж кросовер надійде наприкінці 2023 року за ціною від 70 000 доларів. Про це повідомляє видання СarBuzz.