X

54-річний Aston Martin DB6 після ДТП продали з аукціону за $66 000 (фото)

З аукціону Copart, який користується популярністю серед українських автомобілістів, продали Aston Martin DB6 1969 року випуску. За свою історію він проїхав 79 000 км та побував у ДТП.

Судячи з отриманих ушкоджень, це було лобове зіткнення. У автомобіля пошкоджені решітка радіатора, бампер та капот. При цьому двигун уцілів і перебуває у робочому стані. Наскільки давно сталася аварія, невідомо. Але, судячи з того, в якому стані знаходиться кузов і салон авто, досить давно.

Aston Martin тривалий час провів на стоянці для списаних автомобілів. Ймовірно, тому він перебуває в такому гнітючому стані. До пошкоджень, отриманих у ДТП, у нього злізла фарба на кузові та є значні осередки корозії. У салоні оздоблення вигоріло та розірвано в деяких місцях. Також потрібен якісний дітейлінг.

Читайте також:
М'який дах та розкішний інтер'єр: Aston Martin представив новий кабріолет (фото)

За оцінками Copart, вартість Aston до аварії становила 295 тисяч доларів. Говорити про те, наскільки ця угода вигідна, поки що не доводиться. Адже до відвідування сервісного центру сказати, скільки коштуватиме відновлення DB6, складно.