X

626 к.с. і 3,6 секунди до сотні: представлений найпотужніший Range Rover в історії

Сімейство Range Rover Sport поповнилося новою версією із приставкою SV у назві. Новинка надійде у продаж за ціною від 212 000 доларів.

Від стандартного варіанта високопродуктивний позашляховик відрізняється більш агресивним переднім бампером та новим обважуванням. Також у нього капот та задній спойлер, виконані з карбону, та 23-дюймові колісні диски з вуглеволокна. У салоні нового Sport SV встановлено спортивне кермо та сидіння з вбудованими підголовниками. Є керамічний важіль перемикання передач та підрульові пелюстки з бічним підсвічуванням.

У рух позашляховик приводить 4,4-літровий бітурбований двигун V8 від BMW потужністю 626 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Він дозволяє новому Range Rover із загальною масою 2560 кг розганятися з місця до «сотні» за 3,6 секунди та розвивати максимальну швидкість у 290 км/год. Таким чином ця версія моделі є найпотужнішою та найшвидшою в історії.

Читайте також:
Класичний Range Rover із 450-сильним електромотором продають за $280 000

Відомо, що новинка також отримала карбоново-керамічні гальма Brembo, адаптивні амортизатори та пневмопідвіску, активний задній диференціал та керовані задні колеса.