X

7 найпопулярніших пікапів порівняли в незвичному тесті по прямій (відео)

Південноафриканська компанія Cars.co.za взяла сім популярних середньорозмірних пікапів і порівняла їх у заїзді прямою. Завдання – з’ясувати, який із них найшвидший.

У драг-рейсингу взяли участь Ford Ranger (206 к.с. та 500 Нм), Volkswagen Amarok (206 к.с. та 500 Нм), Toyota Hilux (201 к.с. та 500 Нм), Mitsubishi Triton (178 к.с.і 430 Нм), Great Wall Motors P-Series (161 к.с. та 400 Нм), Nissan Navara (188 к.с. та 450 Нм) та Isuzu D-Max (188 к.с. та 450 Нм). Автомобілі сильно відрізняються за технічними характеристиками, мають різну масу та габарити, але це не збентежило організаторів заїзду.

Змагання було коротким, але видовищним. Переможцем у ньому став Mitsubishi Triton, а другим до фінішу прийшов Ford Ranger. Третій результат у Volkswagen Amarok. Четверте та п’яте місце у Toyota Hilux та Isuzu D-Max відповідно. Шостим фінішував Nissan Navara.

Читайте також:
Так закінчилися дрег-перегони Hyundai Veloster N та Volkswagen Golf R (відео)

Найгірший результат у заїзді показав китайський Great Wall Motors P-Series. Втім, це не дивно, тому що у пікапа найнижча потужність порівняно з іншими учасниками перегонів. Саме тому він і не зміг наздогнати конкурентів.