X

808 коней і 3,5 до сотні: Dodge Charger отримав потужну версію

Компанія Dodge завжди прагнула випустити автомобіль, який за своїми характеристиками перевершить усі машини на планеті. І це при тому, що моделі марки і без того відрізняються неймовірною потужністю і високою продуктивністю. У компанії впевнені, що змогли досягти бажаного з новою версією седана Charger під назвою SRT Hellcat Redeye.

Культовий автомобіль отримав 6,2-літровий двигун V8 Hellcat, здатний видавати до 808 к. с. і 958 Нм крутильного моменту. Завдяки такому двигуну Dodge Charger SRT Hellcat Redeye розганяється з місця до “ста” за 3,5 секунди, а чверть милі долає за 10,6 секунди. Максимальна швидкість новинки обмежена на позначці в 326 км/год. І так, не варто забувати, що Dodge позиціонує Charger, як сімейний седан, чого не скажеш із характеристик.

Таких показників двигуна було досягнуто завдяки заміні нагнітача на більший, встановленню міцніших шатунів, поршнів, високошвидкісного клапана, нової системи уприскування палива, поліпшеної системи змащення і модернізованого гідротрансформатора. Поєднується цей двигун з 8-ступінчастим “автоматом”. ​​

Новий Dodge Charger отримав адаптивну підвіску, поліпшену систему охолодження, гальма Brembo з 400-міліметровими дисками і шестипоршневими супортами, комплект 20-дюймових коліс Carbon Black, взутих у шини Pirelli розміром 305/35. Також, завдяки фірмовому обвісу Widebody, седан став на 90 мм ширшим.

В оснащення салону увійшли чорні шкіряні сидіння Laguna, які також можна одягнути в алькантару. Їх відтіняє срібляста стрічка, елементи з хрому і безліч логотипів SRT Hellcat Redeye. Ще одним яскравим акцентом став червоний спідометр.

Замовлення на Dodge Charger SRT Hellcat Redeye 2021 почнуть приймати вже цієї осені, а поставки стартують на початку 2021 року.