X

$90 000 за 19 старих Volkswagen: у Чехії зібрали колекцію зі всіх модифікацій Golf 2 (фото)

Volkswagen Golf є однією з найпопулярніших моделей німецької марки. Причому попитом користуються як останні, так і перші покоління автомобіля. У шанувальників цієї моделі з’явився шанс придбати одразу всі модифікації хетчбека другої генерації.

Колекцію з 19 дводверних VW Golf та Jettа виставили на продаж на чеському сайті Bazos.cz. За словами власника, автомобілі перебувають у різному технічному стані. Одні – ідеальні та мають невеликий пробіг, а інші – потребують ремонту. Разом із машинами віддають безліч запчастин, включаючи двигуни, трансмісії, мости, кузовні деталі та елементи салону.

Власник має намір продати всю колекцію автомобілів, яку він оцінив у 2,2 млн чеських крон (близько 88,5 тисяч доларів), в одні руки. Однак якщо буде попит на окремі екземпляри, то господар готовий розглянути варіанти продажу окремо. Він навіть вказав в оголошенні вартість кожної версії хетчбека.

Варто зазначити, що найціннішим серед усіх представлених машин є тридверний Rallye Golf. Він був створений для ралійної групи А і вийшов тиражем у п’ять екземплярів. Під капотом такої версії моделі встановлений 1,8-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 160 к.с. Повний привод доповнює механічна коробка передач. Оцінили автомобіль у 752 000 крон (30 000 доларів).

Читайте також:
На продаж виставлено унікальний BMW X5 у тюнінгу від Sbarro