X

Abarth представив заряджену версію Fiat 500e

Компанія Abarth презентувала свою першу повністю електричну модель. Основою для неї став Fiat 500e.

Хот-хетч під назвою Abarth 500e виглядає ефектніше, ніж донор. У нього більш потужний бампер зі спортивним повітрозабірником, розширені крила, великий спойлер на даху. Їздить новинка на 18-дюймових легкосплавних колісних дисках. Забарвлений електрокар у відтінок Acid Green, а на бічні частини нанесена графіка Abarth.

Abarth 500e буде доступний у кузовах хетчбек та кабріолет. Також для моделі запропонують лімітовану версію Scorpionissima, тираж якої обмежений 1949 екземплярами. Вона буде доступна виключно у кольорах Acid Green та Poison Blue, з 18-дюймовими легкосплавними дисками Titanium Grey, фіксованим скляним дахом та захисним склом ззаду.

У салоні хот-хетчу встановлені спортивні сидіння, оздоблені сірою алькантарою. У оснащення увійшла цифрова панель приладів Performance Pages, мультимедійна система Uconnect з 10,25-дюймовим екраном, клімат-контроль, камери кругового огляду і слот для бездротової зарядки смартфона.

У рух новий хот-хетч наводить один електромотор потужністю 153 к.с. і 235 Нм крутильного моменту, що дозволяє розганятися з місця до «сотні» за 7 секунд. Живить двигун батарея на 42 кВтг. Запас ходу моделі поки що не розкривається.

Abarth 500e має три режими водіння: Turismo, Scorpion Street та Scorpion Track. Також для нього створили спеціальний саундтрек, який імітує звук двигуна, посилили підвіску та гальма. У продаж новинка надійде на європейський ринок на початку 2023 року. Вартість оголосять пізніше.

Читайте також:
Mercedes X-Class сравнили в дрэге с миниатюрным хэтчбеком Abarth (видео)