X

Acura MDX дебютувала з більш спортивним стилем та технологіями Google (фото)

Великий сімейний кросовер Acura MDX, який у компанії позиціонують як конкурента Audi Q7 та BMW X5, пройшов планове оновлення. Він надійде у продаж улітку цього року.

Кросовер отримав перероблену решітку радіатора, більш спортивний передній бампер, затемнені фари та задні ліхтарі. Також Acura MDX запропонували нові відтінки для кузова: Canyon River Blue Metallic та Urban Grey Pearl. Їздить новинка на 20-дюймових колісних дисках із особливим дизайном.

До оснащення салону кросовера увійшла нова інформаційно-розважальна система з 12,3-дюймовим дисплеєм та вбудованою підтримкою Google. Він більш інтуїтивно зрозумілий і забезпечує доступ до Google Assistant, Google Maps та магазину Google Play. Також є бездротові Apple CarPlay та Android Auto.

MDX також отримав систему AcuraLink останнього покоління, Wi-Fi, віддалений запуск, аудіосистему Bang & Olufsen із 19 динаміками, камери кругового огляду, автоматичний клімат-контроль та широкий список систем допомоги водієві. Оздоблення салону виконане з висококласної шкіри.

Під капотом оновленої моделі знаходиться знайомий 3,5-літровий двигун V6 потужністю 290 к.с. і 362 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Версія Type S оснащується 3,0-літровим турбодвигуном V6 на 355 к.с. та 479 Нм. MDX і MDX Type S 2025 року надійдуть до дилерських центрів США наступного місяця, а ціни будуть оголошені ближче до запуску.

Читайте також:
Ультрарідкісний Acura TLX після ДТП продадуть з аукціону (фото)