X

Acura NSX першого покоління вперше потрапив на мийку (відео)

Автомобиль два года простоял на свежем воздухе

Суперкар Acura NSX першого покоління отримав статус сертифікованого колекційного автомобіля. Але, як виявилося, не всі вони зберігаються в умовах, які відповідають цьому статусу. На YouTube-каналі WD Detailing з’явилося відео першого за декілька років миття Acura NSX 1995 року. Як стверджується, останні два роки він простояв на відкритій ділянці поряд із лісом.

Здавалося б це не такий вже й великий термін, але цього виявилося достатньо для появи цвілі, сміття та нових «мешканців» у салоні. Під час завантаження у причіп із-під автомобіля вибігла миша. Ще одна все ж таки доїхала до майстерні й вискочила з моторного відсіку, коли його почали мити.

Пізніше майстри виявили за двигуном величезне мишаче кубло. Через стійкий мишачий запах їм навіть довелося працювати в респіраторах та постійно провітрювати гараж. Також сліди мишей та плісняви виявили під сидіннями.

Команді WD Detailing вдалося швидко впоратися із засохлим брудом на кузові та неприємними слідами мишей та цвілі у салоні. Щоправда, для цього вони зняли сидіння. Також довелося повертати до життя подряпане та вицвіле чорне лакофарбове покриття.

Читайте також:
Знайшли через 6 днів: у США чоловік дивом залишився живим після ДТП (відео)