X

АІС святкує 28 років та дарує знижку 28 000 грн на самоскиди FAW J6P!

Торгово-сервісна мережа АІС 9 листопада 2020 р. святкує 28-річчя і дарує кожному клієнту знижку 28 000 грн на покупку великотоннажних самоскидів FAW J6P! Автомобіль пропонується до покупки за зниженою ціною в двох версіях:

тривісний самоскид FAW J6P 6х4, вантажопідйомністю 19 тон, П-образним кузовом об’ємом 20,7 куб.м. – вартістю 2 371 900 грн.*

чотиривісний самоскид FAW J6P 8х4, вантажопідйомністю 24 тони, U-подібним кузовом з двома внутрішніми поперечними підсилювачами обсягом 25,5 куб.м. – вартістю 2 671 900 грн.*

FAW J6P – демонструє високий рівень ефективності в сфері вантажних перевезень. Це один з найсучасніших автомобілів в своєму класі, експлуатаційні характеристики та технології якого не поступаються або перевершують визнаних лідерів. Завдяки одним з найнижчих експлуатаційних витрат в своєму класі, ще більшої надійності та залишкової вартості, а також оперативного та доступного сервісного обслуговування, новий FAW J6P гарантує швидку окупність та високу продуктивність експлуатації.

FAW J6P 6х4 та FAW J6P 8х4 – дві модифікації великотоннажних самоскидів з відповідною колісною формулою (6х4 та 8х4), потужністю двигуна 375 к.с. та 390 к.с. та вантажопідйомністю 19 і 23,6 тон відповідно. Обидві моделі мають кабіну покращеній комплектації класу «Комфорт», оснащені гідросистемою підйому кузова HYVA. Самоскиди FAW J6P укомплектовані рядними, шестициліндровими, чотирьохтактним дизельними двигунами, які мають систему прямого вприскування Common Rail від компанії BOSCH, проміжний охолоджувач, масляний радіатор (для охолодження масла), паливний насос високого тиску і форсунки BOSCH, турбонагнітач HOLSET. Автомобіль комплектується зчепленням SACHS та трансмісією FAST (12 передніх та 2 задніх передачі).

Відзначимо, що рами великовантажних автомобілів FAW виробляються з цілісного листа стали за допомогою преса з зусиллями 5000т. Високу міцність та довговічність рами забезпечує 3-х шарова конструкція із заводською антикорозійною обробкою. Кузов має товщину статі 8 мм і товщину боковин 6 мм, що також збільшує максимально можливу вагу вантажу, що перевозиться. Суцільнолита конструкція балки моста розроблена для роботи з підвищеними навантаженнями і дозволяє уникнути характерних проблем руйнування зварних швів, властивих балках звареної конструкції.

Використання комплектуючих провідних світових виробників (BOSCH, SACHS, HOLSET, WABCO, EISENMANN, TRW, HYVA, MANN + HUMMEL, FREUDENBERG, JACOBS та ін.) Підтверджує надійність автомобілів FAW. Заводська гарантія становить 2 роки або 100 000 км. (що настане раніше).

Відзначимо, що FAW є одним з найбільших в світі виробників вантажних автомобілів. Завдяки широкому модельному ряду, застосування сучасних технологій, багаторічній співпраці з провідними світовими автоконцернами, чудовому співвідношенню ціни і якості середні і важкі вантажівки FAW демонструють високу конкурентоспроможність на світовому ринку вантажних автомобілів.

Нагадаємо, що АІС є – ексклюзивним дистриб’ютором автомобілів FAW в Україні. Клієнти компанії, також можуть придбати авто FAW J6P в Кредит або Лізинг на одних з найбільш вигідних умов. **

Акція діє в Торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні з 02.11.2020 р по 27.11.2020 р.

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW і послуги, що надаються, на сайті https://faw.ais.ua або по телефону 0800-500-205.

Більш детальна інформація про компанію АІС, пропоновані автомобілі і послуги на сайті www.ais.ua або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв’язку).

* Вказана ціна зі знижкою за одиницю товару на 02.11.2020р. Акція діє в торговій мережі АІС по всій Україні з 02.11.2020р. по 27.11.2020р. Ціна може бути змінена в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальної ціни необхідно звертатися до продавця.

** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерах і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.