X

АІС відновлює повноцінний продаж авто з пробігом і допомагає поставити авто на облік!

В связи с возобновлением работы сервисных центров МВД, торговая сеть АИС по продаже автомобилей с пробегом возобновляет работу в полноценном режиме. При покупке б/у автомобиля в АИС клиент получает помощь в его постановке на учет! Также возобновлена продажа б/у авто в кредит и лизинг.

Центри продажу автомобілів АІС, що були у використанні працюють в стандартному режимі згідно розкладу роботи. Також є можливість відвідування, огляду автомобіля, проведення тест-драйвів та оформлення документів.

Склад автомобілів один з найбільших в Україні. Серед пропонованих брендів такі, як: Hyundai, Kia, VW, Chevrolet, Honda, Ford та інші. Ціни стартують від 162 000 гривень, представлені автомобілі з бензиновими, дизельними та біпаливними (з ГБО) двигунами, 2006-2017 років випуску. Автомобілі викуповуються як у офіційних постачальників в Кореї, США так і в Україні.

Серед переваг покупки в АІС: можливість придбання в кредит, лізинг, трейд-ін (обмін б/в на б/в). Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ. Всі автомобілі доступні для тест-драйву і технічного огляду / діагностики на незалежній СТО. Автомобілі, імпортовані з США і Кореї розмитнені та сертифіковані.

АІС закуповує авто в Кореї і США у офіційних постачальників в хорошому і відмінному стані, вони не були в серйозних ДТП, не є “потопельниками”, в них не порушена геометрія кузова. Автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС і Україні, що суттєво спростить їх подальше сервісне обслуговування.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі і умови придбання можна за телефоном 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України) або на сайті AIS Autotrade в розділі «Купити авто».

У зв’язку з діючими карантинними обмеженнями Клієнти повинні дотримуватися таких правил відвідування торгових центрів АІС:

  1. Бути в захисній масці.
  2. Користуватися одноразовими рукавичками, які при необхідності будуть запропоновані співробітниками.
  3. Кількість відвідувачів офісу / салону обмежена 1 людиною на 10 кв. м. приміщення.
  4. Користуватися дезінфікуючими засобами.
  5. Зберігати дистанцію між людьми не менше 1,5 метра.

Також Клієнти мають можливість скористатися додатковими дистанційними послугами:

  • отримати відео консультацію і відео огляд автомобілів в режимі онлайн;
  • зробити замовлення і контрактацію покупки автомобіля по телефону або email.

Для забезпечення максимальної безпеки співробітників і клієнтів, було вжито необхідних заходів безпеки, в тому числі, але не виключно:

  • регулярна дезінфекція та провітрювання приміщень;
  • облаштування місць загального користування дезінфікуючими засобами;
  • дотримання безпечної дистанції під час спілкування;
  • контроль самопочуття співробітників і дотримання ними необхідних гігієнічних рекомендацій.