X

Автоцентри Citroеn АІС пропонують лімітовану версію Berlingo Touch

Citroёn Berlingo Multispace – современный, продуманный и разумный автомобиль. Он максимально универсален, практичен и приятен в использовании.

Автоцентри Citroеn АІС, розташовані в низці великих міст України, пропонують спеціальну лімітовану версію Citroеn Berlingo Multispace Touch за неймовірно доступною ціною – лише за 420 000 грн*. При цьому лімітована версія Touch комплектується цілим рядом опцій, недоступних у інших, дорожчих версій автомобіля.

Citroеn Berlingo Multispace Touch може похвалитися наявністю таких систем безпеки, як ABS/EBD/AFU, фронтальними подушками безпеки водія та пасажира, автоматичною активацією аварійних вогнів при екстреному гальмуванні і низкою інших опцій, що гарантують високий рівень безпеки.

Комфорт і зручність експлуатації забезпечать гідропідсилювач керма зі змінною потужністю, кермо з регулюванням за висотою і глибиною, кондиціонер, електросклопідйомники передніх дверей, дзеркала заднього виду з електрорегулюванням, ліві та праві бокові зсувні дверцята.

Салон Citroеn Berlingo Multispace дуже просторий. Так, у передній частині салону висота досягає 1,02 м (від сидіння до стелі), ширина салону – 1,48 м. Пасажири в задній частині салону отримали рівну підлогу і підвищене на 20 мм положення сидінь. Висота салону ззаду дорівнює 0,99 м (від сидіння до стелі), ширина салону ззаду – 1,49 м. Модель Citroеn Berlingo Multispace також встановлює новий стандарт для простору в колінній зоні – 245 мм між передніми сидіннями і колінами задніх пасажирів. Сидіння Citroеn Berlingo Multispace можуть складатися у співвідношенні 1/3-2/3. Крім того, спинка переднього сидіння може складатися для перевезення особливо довгих предметів.

Великий отвір задніх дверцят забезпечує легкий доступ до багажника і дає змогу з легкістю завантажувати автомобіль навіть громіздкими речами.

Незалежно від конфігурації салону, який Ви обрали, об’єм багажника буде більше ніж щедрим: 675 літрів під полицею в нормальній 5-місній конфігурації; 1 350 літрів за умови завантаження «під дах»; до 3 000 літрів при складених задніх сидіннях.

Citroеn Berlingo Multispace Touch комплектується турбодизелем HDi 75. Двигун має робочий об’єм 1,6 л і повністю відповідає характеру Berlingo – він витривалий, надійний, вигідний в експлуатації. Завдяки системі впорскування палива під високим тиском, двигун забезпечує низьку витрату пального – 5,7/100 км у змішаному циклі**. При цьому, завдяки турбонаддуву, досягається достатня потужність і тяга – 75 к.с. і 185 Нм при 1 500 об/хв. Двигун працює у парі з 5-ступінчастою МКПП.

Детальніше про автомобілі Citroеn і про умови придбання в Автосалонах АІС читайте на сайті citroen-ais.com.ua або за телефоном гарячої лінії АІС 0800500205.

*ціна за одиницю товару станом на 17 травня 2016 року. Ціни можуть змінюватися залежно від зміни обмінного курсу євро до гривні, а також у разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальної ціни необхідно звертатися до продавця

** витрату пального визначено виробником в ідеальних лабораторних (стендових) умовах для конкретної моделі та модифікації. При експлуатації транспортного засобу в дорожніх умовах витрата пального може відрізнятися від заявленої, у зв’язку з впливом різних зовнішніх факторів, незалежних від виробника.