X

Geely Emgrand 7 можна купити на виплат без довідки про доходи

Группа компания АИС предлагает возможность выгодно приобрести Geely Emgrand 7 по существенно сниженным ставкам!

Група компанія АІС пропонує можливість вигідно придбати Geely Emgrand 7 за значно зниженими ставками! Залежно від розміру першого внеску і терміну кредитування% ставка річних становить лише від 0,001% до 17,8%.

Так, наприклад, у разі першого внеску 50% і терміну кредитування 1 рік відсоткова ставка річних становитиме лише 0,001%. Крім того, покупці-фізичні особи можуть отримати кредит на купівлю автомобіля без довідки про доходи!

Серед інших переваг кредитної програми:
– Гнучкість у виборі терміну кредитування залежно від бюджету клієнта.
– Незмінна процентна ставка протягом усього кредитного періоду.
– Відсутність прихованих комісій.
– Кредитування в гривні без прив’язки до іноземних валют.
– Відсутність початкової та щомісячної комісії.
– Відсутність штрафних санкцій за дострокове погашення.
– Фінансова стійкість банку-партнера.
– Висока швидкість прийняття рішення.
– Лояльні умови оцінки платоспроможності покупця.

Geely Emgrand 7 – одна з найуспішніших моделей Geely. У створенні Geely Emgrand 7 використовувалися новітні автомобільні розробки й технології: лазерне зварювання, високоміцна сталь, заповнення швів і отворів воском, німецька автомобільна фарба на водній основі, що захищає від корозії.

Geely Emgrand 7 оснащується перевіреним надійним економічним атмосферним CVVT двигуном об’ємом 1,5 л потужністю 106 к.с., який працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Усі встановлені на новий Geely Emgrand 7 FL силові агрегати відповідають екологічному стандарту Євро-5. Автомобіль оснащений системою безключового доступу з кнопкою запуску двигуна.

Системи активної безпеки: ABS + EBD (система електронного розподілу гальмівних зусиль) і система курсової стійкості (ESC). Модель в базовій версії оснащується подушками безпеки і системою стеження за зношуванням колодок. Також в автомобілі є такі опції, як попередження про непристебнуті паски безпеки водія і переднього пасажира, бруси безпеки в бічних дверях, травмобезпечна кермова колонка з протиугонним механізмом блокування керма, функція автоматичного розблокування замків дверей при ДТП, кріплення для дитячих крісел стандарту ISOFIX на задньому сидінні, блокування відкриття задніх бічних дверей ізсередини («дитячий замок»).

Безпеку підсилюють центральний замок, протиугонна сигналізація та імобілайзер (блокування несанкціонованого запуску двигуна).

Високий рівень комфорту забезпечує наявність: кондиціонера, підігрів передніх сидінь, бортовий комп’ютер, ручне регулювання сидіння водія в 6 напрямках, поперековий підпір сидіння водія, гідропідсилювач керма і рульова колонка з регульованим кутом нахилу, електропривід склопідйомників усіх дверей, спинка заднього сидіння, що складається у співвідношенні 60/40, функція автоматичного увімкнення фар залежно від освітленості, повітроводи там, де ноги задніх пасажирів.

Купівля автомобіля можлива за системою трейд-ін. Поєднавши купівлю в кредит з програмою трейд-ін, покупець отримує фантастичну можливість придбати новий автомобіль без будь-яких грошових вкладень!

 

 

Ціна Geely Emgrand 7 в одній з найбільш максимальних у своєму класі комплектацій становить рекордно низькі 324 900 грн.

Більше дізнатися про Geely можна на сайті www.geely.ua, а також за телефоном інформаційної лінії Групи компанії «АІС»: 0-800-500-205 (дзвінки безкоштовні зі всіх телефонів в межах України).

Акційна кредитна пропозиція діє в дилерській мережі Geely з 9.11.2018 до 31.12.2018 на всій території України.