X

Гібридний кросовер Niro буде презентовано одночасно у всіх дилерських центрах Kia на Київщині

11 февраля компания «ФАЛЬКОН-АВТО» приглашает автомобилистов на первое знакомство с инновационным и экономичным гибридным кроссовером Kia Niro. Для удобства гостей презентации состоятся в один день во всех официальных дилерских центрах Kia в Киеве и Белой Церкви. Ровно через неделю презентации Niro пройдут в других городах.

Неймовірний Kia Niro, перший гібридний кросовер в історії корейського бренду, вже в Україні і всі бажаючі зможуть познайомитися з новинкою в ході презентацій, які відбудуться в один день у офіційних дилерських центрах Kia у Києві та Білій Церкві 11 лютого.

Автомобіль, попередні замовлення на який приймаються з 19 грудня минулого року, має привабливий зовнішній вигляд, насичену комплектацію навіть у стартовій версії та надзвичайно конкурентну для сегменту гібридних SUV ціну. Тим не менш, особисте знайомство – найкращій спосіб прийняти остаточне рішення про придбання Niro.

В ході презентацій гості матимуть змогу не тільки побачити Kia Niro, але й отримати вичерпну інформацію про автомобіль, а головне – взяти участь у тест-драйві новинки. Заплановано і родинні розваги, тож презентація Kia Niro є чудовою можливістю для родинного відпочинку у колі однодумців.

Власники автомобілів Kia та ті, хто планує приєднатися до цієї дружньої родини, можуть реєструватися для участі у презентації Kia Niro за посиланням http://kia.ua/niro_launch та завітати до найближчого офіційного дилера Kia.

11 лютого презентація Kia Niro проводитиметься у наступних дилерських центрах:

Київ
«Автоцентр Київ» – початок о 12-00 за адресою пр. С. Бандери, 22
«ПРОМАВТОТЕХСЕРВІС» – початок об 11-00 за адресою вул. Велика Кільцева, 2
«Автоцентр на Столичному» – початок о 13-00 за адресою Столичне шоссе, 90
«Бліц-Авто» – початок о 13-00 за адресою вул. Мурманська, 6
«Автоцентр на Харківському» – початок об 11-00 за адресою Харківське шосе, 179
«Корея Моторс» – початок о 13-00 за адресою вул. Набережно-Лугова, 29

Біла Церква
«Сфера-Авто» – початок о 18-00 за адресою вул. Сухоярська, 20

Презентації Kia Niro в Одесі, Львові, Дніпрі та Харкові відбудуться 18 лютого. Про час проведення заходів та перелік дилерських центрів буде повідомлено пізніше. Слідкуйте за новинами на www.kia.ua та www.facebook.com/kia.ua.