X

Хто першим отримає знижку 10000 грн. на Geely?

Найближчими вихідними у Львові пройде народний тест-драйв моделей Geely, де буде розіграна знижка на купівлю будь-якого автомобіля Geely у розмірі 10000 грн.

В рамках проекту «Стань експертом – протестуй Geely» 9-10 листопада у Львові, на вул. Ліпінского, 36 (Автоцентр «АІС-Львів») пройдуть народні тест-драйви новинок популярної марки Geely. Для тестів доступні Geely MK-Cross, два Emgrand 7 (з 1,5-літровим двигуном та механічною коробкою передач і 1,8-літровим з варіатором), два кросовери Emgrand X7, а також модель, яка раніше не була доступна для тестів – бізнес-седан Emgrand 8.

Львів першим протестує новий Geely Emgrand 8

Проїхатись на одному чи кількох з представлених авто можна за спеціальним маршрутом, який включає в себе дороги з різним покриттям та різним обмеженням швидкості. Таким чином, є можливість випробувати підвіску автомобілів, їх динаміку, економічність, місткість, якість матеріалів салону та інші параметри.

Відгуки про ці автомобілі потрібно описати у спеціальній анкеті та за бажанням – розказати на камеру. Кращі з них опублікують на сайті www.autocentre.ua, в журналах «Автоцентр» та «Автобазар» та показані в ефірі Першого автомобільного телеканалу.

На сьогодні тестувати Geely у Львові вже зголосилися майже 140 чоловік. Запис на тест-драйви відкритий лише до кінця дня 7 листопада. Тож поспішайте!