X

Mazda6 пропонується всього від 206550 грн

Mazda здійснює новорічні бажання - Mazda6 всього від 206550 грн.

Саме в чому для Вас Новий рік? Можливо, в ароматі хвої і вогнях гірлянд? В яскравих феєрверках та бризках шампанського? Або в хрусткому снігу під шинами вашого нового автомобіля? Для кожного існує своя різдвяна казка, своє найзаповітніше бажання під бій курантів, свій ненаписаний лист Діду Морозу. І якщо у Вашій казці є кермо, чотири колеса і невгасима спрага драйву під капотом, Вам не потрібен чарівник для здійснення бажань. Адже з 1 грудня стартує різдвяна пропозиція від офіційного імпортера та дистриб'ютора Mazda в Україні, ДП «АВТО Інтернешнл». Для Вас, різдвяні знижки на весь модельний ряд Mazda!

Елегантна Mazda6 всього від 206550 грн.

Відчуйте динаміку витонченого драйву і обволікаючий комфорт Mazda6! Технологічно досконалий автомобіль відрізняється витонченістю форм і вивіреною гармонією в кожній деталі. Точені лінії її корпусу заворожують, пробуджують спрагу до швидкості, бажання керувати цим автомобілем.

Динамічна Mazda CX-7 від 302130 грн.! Залишилось  20 авто.

У спортивному кросовері Mazda CX-7 завжди живе душа спорт-кару. Динамічна зовнішність цього автомобіля підкріплюється відмінними характеристиками, а високотехнологічний характер поєднується із «розумними» функціями розкішного інтер'єру. Відчуйте захоплення рухом разом із Mazda CX-7!

Представницька Mazda CX-9 – від 396090 грн.!

Аристократична Mazda CX-9 викликає захоплення. М'язисті форми її корпусу мають свою неповторну привабливість, вишуканий інтер'єр вражає розкішшю і комфортом. Міцний кросовер зачаровує відчуттям потужного драйву, точним керуванням і чудовою динамікою руху.

Інноваційна Mazda CX-5 всього від 249480 грн. та в наявності  на складах дилерської мережі!

Перший представник нового покоління Mazda вже чекає на Вас в салонах! У CX-5 вперше втілений весь спектр інноваційних технологій SKYACTIV, що дозволяє поєднати неможливе в одному автомобілі. Саме завдяки цьому новий кросовер поєднує в собі безпеку, незабутнє відчуття драйву, екологічні показники та дивовижну економію палива. Ніяких компромісів!

Окрім того, стильна та спортивна Mazda3 від 166050 грн.!
                  енергійна Mazda2  всього від 147420 грн.!

Пропозиції дійсні з 1 грудня 2012 року по 07 січня 2013 року.