X

Новий Volkswagen Golf GTI вже в Україні

Однією із ключових подій 83-ого Міжнародного Женевського Автосалону, стала презентація нового покоління моделі Golf GTI концерном Volkswagen.

У далекому 1976 році дебютував Volkswagen Golf GTI першого покоління, та вже сьогодні ми раді представити сьоме покоління легендарного хот-хетча в Україні. Новий GTI оснащено 2-літровим бензиновим двигуном TSI потужністю 220 к.с.,який видає максимальний обертаючий момент 350 Нм у діапазоні 1500 – 4400 об/хв. Авто комплектується 6-ступеневою механічною або 6-ступеневою автоматичною коробкою передач із двома зчепленнями DSG на вибір. Динаміка нової моделі приголомшує – 6.5 с від 0 до 100 км/год, а максимальна швидкість сягає позначки у 246 км/год. При цьому середній показник витрати пального знаходиться у межах 6 л на 100 км шляху.

Екстер’єр Нового Golf GTI передбачає цілий ряд відмінних рис, які підкреслюють його спортивний дизайн та неабияку витонченість, виражену у деталях. А саме: фірмовий спортивний обвіс із передніх та задніх бамперів, сотову структуру передньої решітки радіатора з традиційним шильдиком «GTI», червоні гальмівні супорти, лого «GTI» на передніх крилах, спеціальні 17-дюймові диски Brooklyn із гумою 225/45, задні затемнені світлодіодні ліхтарі та хромовану червону полосу у решітці радіатора, що філігранно пронизує передні бі-ксенонові фари та слугує візитною карткою моделі.

Інтер’єр автомобіля виконано у традиційному стилі GTI з використанням фірмової оббивки Clark, чорного матеріалу на стелі та м’якого червоного підсвічування салону Ambiente. Кермо та важіль перемикача швидкостей оздоблені першокласною шкірою, металевою вставкою GTI та спеціальною строчкою. Педалі та підставку для лівої ноги взуто у сталеві накладки, а панель приладів, центральна консоль та вставки у дверях мають накладки з рояльного лаку та прикрашені характерним фактурним малюнком у вигляді ромбовидних сот.

Новий Golf GTI оснащено повним переліком інноваційних систем Концерну Volkswagen та побудовано на прогресивній платформі MQB. Безпеку пасажирів гарантують 9 подушок безпеки, система аварійного гальмування Multicollision Brake, електронна система курсової стійкості ESP, включаючи нову функцію блокування міжколісного диференціалу XDS+ та систему превентивного захисту пасажирів PreCrash. Вперше клієнтам стане доступна система «Прогресивне кермо», яка входить до серійної комплектації та налаштовує кермо в процесі їзди в залежності від швидкості та дорожньої ситуації.

Volkswagen Golf GTI сьомого покоління вже сьогодні доступний для замовлення у будь-якого офіційного дилера Volkswagen на території України за ціною від 293 912 грн. А для справжніх шанувальників традицій екстріму втілених у легендарній моделі Golf GTI офіційний імпортер автомобілів Volkswagen підготував приємну несподіванку: перші 30 Клієнтів отримають у подарунок одну із чотирьох опцій на вибір додатково до комплектації свого автомобіля.

* Саундсистема DYNAUDIO (цифровий 10-канальний підсилювач, 8 динаміків та сабвуфер, загальна потужність 400 Вт)
* Паркувальний асистент включаючи парк-пілот з акустичним попередженням при наближенні до перешкоди спереду та ззаду; зовнішні дзеркала з електрорегулюванням та електрообігрівом; праве дзеркало з підлаштуванням положення
* Спеціальній шкіряний пакет «Alcantara» для GTI
* Панорамний дах із зсувним люком

Презентація та перші світлини моделі Golf GTI відбудуться 27 липня 2013 р. під час чергового VW Fest UA, який проходитиме вже четвертий рік поспіль. Тож не вагайся та скористайся нагодою побачити новинку першим!

*Вказана валюта – гривня України. Розрахунок здійснюється у національній валюті України, згідно комерційному курсу, встановленому на день оплати. Ціну розраховано станом на 04.07.2013. ТОВ «Порше Україна» залишає за собою право на припинення або зміну умов пропозиції у будь-який момент.Під подарунком мається на увазі,що обрану додаткову опцію буде включено до серійної комплектації автомобіля.