X

Осінній цінопад на діагностику ходової частини від ВіДі Дисконт Сервіс

Діагностика ходової за 1 грн*. Акція діє з 13.09.2016 по 13.11.2016**.

ВіДі Дисконт Сервіс виконує всі забаганки своїх найвимогливіших клієнтів. У зв’язку з цим пропонує клієнтам подбати про посилення безпеки своїх улюблених авто та скористатися спеціальною пропозицією на діагностику ходової за ціною 1 грн.* за умови придбання однієї з шести*** популярних послуг з технічного обслуговування. Навіть, якщо більшу половину літа ваш автомобіль відпочивав, він все одно має пройти спеціальну підготовку до періоду активних поїздок в умовах мегаполісу.

Деталі за тел.: (044) 502-33- 33 або на сайті.

* Спеціальна пропозиція розповсюджується на всі автомобілі, у яких закінчився гарантійний строк експлуатації, що заїхали на сервіс ВіДі Дисконт Сервіс та замовили будь-які послуги з переліку, вказаного на сайті: vidi-discount.com.
** Акція діє з 13.09.2016 по 13.11.2016 та розповсюджується на постгарантійні автомобілі марок: Toyota, Lexus, Jaguar, Land Rover, Infiniti, Acura, Subaru, Mazda, Honda, Suzuki, Nissan, Ford, Citroen, Peugeot, Volvo.
*** До переліку послуг входить: заміна масла і фільтра, заміна повітряного фільтра, заміна фільтра кондиціонера, заміна паливного фільтра, заміна передніх/задніх гальмівних дисків, заміна передніх/задніх гальмівних колодок.