X

Відкриття сезону Test-Drive – Peugeot Open Day 2016 у «Віді Авангард»

21 мая с 12:00 до 17:00 состоится долгожданное открытие сезона Test-Drive – Peugeot Open Day 2016 в «ВиДи Авангард» (Бориспольское шоссе, поворот на аэропорт, 7 мин. От Киева). Вы сможете не только ознакомиться с любимыми автомобилями, но и прекрасно провести время вместе с друзьями и семьей.

У програмі заходу:

– тест-драйви модельного ряду Peugeot 208, 2008, 301;

– dj-сет;

– виступ чарівної Аліни Палій;

– червона доріжка і фотозони;

– макіяж і стильні плетіння волосся для фотосесії. Вам на пам’ять фотосет у французькому стилі з красунями – новими авто на яких проводитимуть тест-драйви! Camille Albane Україна;

– виставка картин французького художника Алана Родьє від KZ Art Room;

– подарунки від партнерів Camille Albane Україна, Lucky Look, MediLand, GoFit, Designers Room;

– розваги для дорослих і дітей;

– інтерактивні конкурси, призи та подарунки;

– смачне частування.

Тільки цього дня при купівлі будь-якого автомобіля Peugeot сигналізація Scher-Khan Magicar 10 і її встановлення – в подарунок*.

Медіа-партнерами заходу стануть: ID Fashion, журнали Ukrainian People, MAN, Touch, “Travel News”, «Автомир», Woman magazine, інтернет-видання Geometria.ru, «Обозреватеь», партнер з мобільної реклами WIFI BAR.

«Віді Авангард» на Бориспільському шосе чекає на Вас 21 травня. Буде драйвово, весело та смачно!

Обов’язкова попередня реєстрація на зручний для Вас час проведення тест-драйву, яку можна здійснити за телефоном +38 (044) 591-31-31 або в дилерському центрі «Віді Авангард» на Бориспільському шосе (поворот на аеропорт, 7 хв. від Києва).

*Під подарунком мається на увазі купівля та встановлення сигналізації Scher-Khan Magicar 10 у ТОВ «Віді Авангард» за 1 грн.

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 591-31-31 або у наш дилерський центр «Віді Авангард» за адресою: вул. Київська, 57, с. Чубинське, Бориспільський р-н, Київська обл.