X

Партнерська акція від WOG «Дорога до серця-3»

В данный момент происходит сбор средств на роликовые насосы – это отдельные элементы аппарата, которые поддерживают циркуляцию крови во время операции на остановленном сердце и берут на себя функцию сердца маленьких пациентов.

На жаль, апаратів наразі не вистачає, під загрозою тисячі маленьких життів. І хоча це вже не перший збір коштів, ініційований компанією WOG, залишилося зібрати ще 68 900 грн.

Нагадаємо, до участі у благодійному проекті «Дорога до серця-3», який стартував у квітні 2016 р., компанія WOG запросила виключно бізнес-партнерів – компанії, з якими співпрацює не один рік. Наразі проект зібрав 108 350 грн із необхідних – 177 250 грн.

Лікарі сподіваються, що партнерська акція «Дорога до серця-3» допоможе в найкоротші терміни зібрати необхідну суму на обладнання.

Компанія WOG просить небайдужих партнерів брати участь у благодійній акції. Кожна гривня наближає маленьке сердечко до заповітної мрії – мрії знайти втрачене здорове дитинство. Щоб зробити благодійний внесок, достатньо перейти за посиланням.

Також, 1 червня, до Дня захисту дітей, стартувала 12-а благодійна акція «Дорога до серця». На відміну від партнерського проекту, участь у цій акції може взяти кожен охочий, придбавши наклейку-сердечко за 3 грн на АЗК WOG.

Деталі акції за посиланням.