X

Соціальний проект від WOG «Дорога до серця»

Компания WOG объявляет о начале социального проекта «Дорога к сердцу», целью которого является сбор средств для приобретения медицинского оборудования.

З 1 червня до 31 серпня 2016 року на будь-якій  АЗС мережі WOG кожен охочий може допомогти хворим на серце дітям, придбавши благодійне «сердечко» – наліпку вартістю 3 грн за штуку.

На зібрані кошти для столичного Центру дитячої кардіології та кардіохірургії і для Первомайської ЦМБЛ буде придбано медичне обладнання, необхідне для проведення операцій на серці, а саме апарат ШВЛ ЮВЕНТ А, та набори інструментів для ендоскопічних операцій.

Ендоскопічні операції – це новітня технологія в кардіохірургії, що дозволяє мінімізувати хірургічну травму та прискорює одужання пацієнта, а також знижує ризик виникнення післяопераційних ускладнень. Цей метод дозволяє надавати малотравматичну хірургічну допомогу пацієнтам з різними патологіями та різних вікових груп.

Апарат ШВЛ експертного класу (ЮВЕНТ A) необхідний для підтримки дихання у новонароджених, дітей і дорослих в умовах відділень реанімації та інтенсивної терапії; в операційних залах, а також під час внутрішньолікарняного транспортування пацієнтів.

Відзначимо, компанія «ВОГ РІТЕЙЛ» вже протягом 11 років надає допомогу дітям із захворюваннями серця. За цей час на лікування маленьких пацієнтів було перераховано понад 5 млн грн. Завдяки чуйності та небайдужості клієнтів WOG, які купували благодійні «сердечки», вже цього року було зібрано 1 004 127,45 грн. Але тисячі дітей чекають на допомогу.

Акцію «Дорога до серця» проводять 12-й раз поспіль, і вона триватиме доти, доки не буде придбано останнє «сердечко».

Компанія WOG дякує всім, хто вже приєднався до цього благодійного проекту, і сподівається на вашу подальшу підтримку, адже саме завдяки спільним зусиллям багатьох свідомих людей лікарі можуть рятувати життя маленьких українців і повертати їх до здорового життя.

Детальніше про результати благодійного проекту «Дорога до серця» дізнавайтеся за посиланням.