X

Спеціальна новорічна пропозиція на Range Rover Evoque!

Офіційний дилерський центр Land Rover «ВіДі Пауер Моторз» оголошує спеціальну новорічну пропозицію на Range Rover Evoque.

Лише до 31.12.12 стань власником найкращого кросовера року за привабливою ціною. Зроби найкращий подарунок своїм близьким напередодні новорічних свят!

За вражаючим екстер’єром Range Rover Evoque криється надзвичайно розкішний інтер’єр, для оздоблення якого використовуються такі ж високоякісні матеріали та елегантний дизайн, що й для решти моделей Range Rover.

Уперше в класі компактних позашляховиків Evoque дозволяє своїм покупцям щедро оздобити інтер’єр м’якою шкірою преміум-класу, а також застосувати стильну подвійну строчку майже для кожної поверхні передньої панелі, дверей і сидінь.

Контраст комфортному аромату та м’якості натуральної шкіри створюють елементи оздоблення зі справжнього металу. Прохолодні на дотик та майстерно припасовані, вони елегантно підкреслюють вишуканість і високу якість інтер’єру.Компактний козирок комбінації приладів посилює відчуття розкоші та недвозначно натякає на спортивний характер Evoque. Глибоко посаджені до оздоблених хромом спортивних колодязів подвійні прилади мають привабливий тривимірний вигляд з підсвіченими стрілками та окантовками.

Не прогав свій шанс. Телефонуй уже сьогодні!

Деталі за тел. (044) 591 00 00 або в дилерському центрі Land Rover «ВіДі Пауер Моторз» за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, м. Київ. *Акція діє до 31.12.12.

Кількість авто обмежена.