X

Стартувала акція «Осінній сервіс від УкрАВТО»

Начиная с 15 октября и в течение ближайших двух месяцев в сети сервисных станций технического обслуживания Корпорации УкрАВТО начинает действовать акционное предложение «Осенний сервис от УкрАВТО», которое позволяет автовладельцам получить ряд необходимых услуг по подготовке автомобиля к зиме по доступным ценам.

З року в рік стає все менше власників автомобілів, які задаються питанням, чи варто якимось особливим чином готувати автомобіль до зими. Вже ніхто не сумнівається у сенсі заміни літньої гуми на зимову, або ж чи варто перевіряти основні системи. Тому, щоб автомобіль був готовий до особливих умов експлуатації, Українська Автомобільна Корпорація пропонує скористатись акційною пропозицією «Осінній сервіс від УкрАВТО».

Згідно умов сервісної акції, автовласникам надається можливість отримати ряд найнеобхідніших послуг з підготовки автомобіля до зими в мережі автосервісних станцій Корпорації УкрАВТО за більш ніж привабливими цінами. Варто зазначити, що цінова політика, була сформована таким чином, щоб  ціни на наведені нижче роботи залишались «по кишені» переважній більшості громадян, що володіють автомобілями:

– Шиномонтаж – від 150 грн. з ПДВ (в залежності від діаметра коліс);
– Контроль та регулювання кутів встановлення коліс – від 150 грн. з ПДВ
– Комплексна діагностика за 150 грн. з ПДВ.

Але окрім цих послуг, для всіх клієнтів, які завітають до автосервісних станцій Корпорації УкрАВТО будуть доступні додаткові переваги, у вигляді дисконтних умов на послуги у розмірі 15% та на запасні частини у розмірі до 20%. Це стане у нагоді тим автовласниками, які давно хотіли усунути ту чи іншу несправність, але відкладали це на потім. Варто зазначити, що ціни, які діють протягом акції дозволяють забути про таку альтернативу як «гаражі», оскільки окрім доступності по ціні, на автосервісних станціях УкрАВТО роботи здійснюються висококваліфікованим персоналом, а на послуги та встановленні запасні частини надається гарантія, що нечасто можна зустріти звертаючись на неофіційні станції.

Щоб отримати детальну інформацію про сервісну акцію, що діє в мережі УкрАВТО, достатньо звернутися до офіційного дилера у Вашому регіоні. Контактна інформація і координати дилерських центрів, а також станцій технічного обслуговування Української Автомобільної Корпорації можна дізнатися на сайті www.ukravto.ua  або звернувшись на «гарячу» лінію 0800507717.

* Дія карт лояльності «СarMan @ CarWoman» та інші діючі на момент проведення акції пропозиції на всі вищевказані послуги не поширюються і не підсумовуються.
** Розмір дисконту на запасні частини надається залежно від бренду автомобіля.