X

Стартували дні гарячих пропозицій на Peugeot 301, 2008 і Partner Tepee

В официальной дилерской сети Peugeot в Украине стартовали дни горячих предложений.

До 30 червня 2016 року практичний седан Peugeot 301 і місткий та надійний Peugeot Partner Tepee доступні за унікальними цінами.

Peugeot 301 – надійний седан для безнадійних доріг – стане незамінним помічником у робочих та сімейних справах. Стильні рельєфні лінії кузова виділять модель на дорогах, збільшений кліренс і підвіска, спеціально розроблена для поганих доріг, забезпечать комфорт водія і пасажирів, а відмінна керованість, маневреність і витрата палива від 4,3 л/100 у змішаному циклі стануть незаперечними перевагами. Тільки в червні Peugeot 301 доступний для купівлі за унікальною ціною від 310 000 грн.

Спеціальна пропозиція очікує і покупців Peugeot Partner Tepee – місткого та надійного автомобіля для сімейних подорожей. У червні він доступний у спеціальній лімітованій версії Peugeot Partner Tepee Like, куди входить додатковий набір опцій, наприклад, кондиціонер, зсувні ліві дверцята тощо (порівняно з базовим рівнем комплектації Active). Вартість лімітованої версії Peugeot Partner Tepee Like з ефективним дизельним двигуном HDi потужністю 75 к.с. становить 425 000 грн.

Крім того, Peugeot оголошує розпродаж попереднього покоління міського кросовера Peugeot 2008 напередодні запуску оновленої версії моделі. Один із бестселерів марки Peugeot 2008 увібрав усі найкращі рішення бренду: стильний дизайн, збільшений кліренс і висока посадка водія, інноваційна панель приладів Peugeot i-Cockpit, економічний бензиновий двигун PureTech. Акційні моделі доступні в середній та максимальній комплектації Active і Allure з багатим набором оснащення. У червні вартість стильного динамічного кросовера стартує від 379 800 грн. Причому тільки в червні на цю модель діє спеціальна кредитна пропозиція з процентною ставкою 0% річних терміном на 3 роки – одні з найкращих умов на ринку.

Детальнішу інформацію можна дізнатися в офіційній дилерській мережі Peugeot в Україні або на сайті www.peugeot.ua.