X

В автосалонах Chevrolet запущена оновлена кредитна програма Chevrolet Finance

Официальный дистрибьютор автомобилей бренда Chevrolet в Украине, компания «Дженерал Авто Груп» (структурное подразделение Украинской Автомобильной Корпорации), запускает обновленную программу покупки автомобилей Chevrolet в кредит: стать владельцем новенького автомобиля можно от 2 619 грн в месяц.

До літа залишилося менше місяця і багато хто починає планувати відпустки. При цьому, зараз найдоступнішим і комфортним транспортом «доставки» на відпочинок став автомобіль. В ідеалі – це власний автомобіль. Але, якщо немає повної суми, зазначеної на ціннику в салоні Chevrolet, а подорож на новому автомобілі скасовувати не хочеться, офіційний дистриб’ютор пропонує скористатися кредитною пропозицією Chevrolet Finance.

Так, згідно з новою кредитною програмою, клієнт, в залежності від своїх фінансових можливостей і вподобань, може вибрати одну з моделей Chevrolet, яка ідеально впишеться в сімейний бюджет. Взявши рівні умови, для доступних в дилерській мережі моделей, а саме 60% авансовий платіж, максимальний термін кредитування 84 місяці, при ставці в 11,99% річних, наприклад, зупинивши свій вибір на компактному і практичному Chevrolet Aveo FL седан 2017 модельного року вартістю 371 130 грн., досить виділяти 2 619 грн в місяць, щоб бути власником нового автомобіля.

Ненабагато дорожче обійдеться автомобіль класом вище. Модель Chevrolet Cruze пропонується в трьох варіантах кузова: динамічний хетчбек, практичний седан, місткий універсал. Незалежно від форми кузова, модель володіє всіма фамільними рисами бренду, що дозволить власнику однаково комфортно себе почувати і в місті, і в дальній поїздці. А цінова політика дистриб’ютора, згідно з якою, найдоступнішим є універсал з цінником в 400 080 грн., стане додатковим аргументом. Так, щомісячний платіж складе 2 884 грн.

Якщо ж потрібен SUV, бренд Chevrolet готовий запропонувати більш доступний субкомпактний Chevrolet Tracker або більш статусну Chevrolet Captiva. Обидві моделі порадують власника можливістю з’їжджати з доріг загального користування і без проблем подолати легке бездоріжжя. Щомісячний платіж складе 3 219 грн. і 4 750 грн для Tracker і Captiva, вартістю 456 120 грн. і 672 840 грн., відповідно.

Тим, у кого в пріоритеті місткість салону, а сімейство складається з більш ніж 5 осіб, Chevrolet пропонує відмінне рішення – Chevrolet Orlando. Багатофункціональний автомобіль, що дозволяє з комфортом розмістити 7 пасажирів і їх багаж, з урахуванням нових умов програми Chevrolet Finance ціною в 561 960 грн. доступний за 3 967грн. в місяць.

Якщо ж підсумувати, то з урахуванням прийнятних щомісячних платежів, адекватної відсоткової ставки, можливості вибору мінімального авансового платежу і відсутності комісій, Chevrolet Finance знову робить покупку в кредит вигідною та доступною.

Відвідайте сайт офіційного дистриб’ютора бренду Chevrolet і приїзджайте в дилерський центр Chevrolet компанії «Дженерал Авто Груп», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, в Вашому регіоні, щоб вибрати свій Chevrolet.