В чому секрет «найкавовішої кави» на WOG
У 1873 році власник кавового магазинчика у Мюнхені Йозеф Еіліас створив перший купаж неймовірно смачної кави Eilles. Люди куштували цей божественний напій, і він ставав їх улюбленим. Не дивно, що згодом магазинчик Йозефа став найпопулярнішим у місті, більше того – офіційним постачальником Баварського королівського суду!
Через рік чутки про Eilles дійшли до короля Людвіга II, він заїхав у магазин Йозефа Еіліаса, випив горнятко популярної кави і став її найгарячішим прихильником. У 1987 році рецептуру Eilles викупила німецька компанія Darboven, і гурмани по всьому світу спробували королівську каву – Eilles Espresso Versio. Рецептура збереглася і до сьогодні. Кава, яку ви щодня п’єте на АЗК WOG, і є – Eilles Espresso Versio, саме та, яку у 1873 році створив Йозеф Еіліас.
Eilles Espresso Version від Darboven – зернова кава зі складним купажем – 80% арабіки і 20% робусти з Колумбії та Бразилії. Зерна обсмажують класичним італійським способом при температурі 245 °С. Так кожне зернятко ретельно просмажується і повністю розкриває свій смак і аромат. Тепер ви знаєте секрет найкавовішої кави.
Якщо і ваш смак співпадає зі смаком короля Людвіга – АЗК WOG та WOG CAFE чекають на вас.