X

«Вольво Україна» оголошує спецціни на Volvo FH Classic та Volvo FM Classic

«Вольво Украина»анонсирует специальное ценовое предложение на грузовики Volvo FH Classic и Volvo FM Classic. Грузовые автомобили можно приобрести по сниженной цене вплоть до 30 ноября 2020 года. Кроме того, для обеих моделей действуют льготные условия финансирования от компании «ВФС Украина».

Тільки до 30 листопада 2020 року «класичні» вантажівки модельного ряду Volvo– FH Classic і FM Classic– можна придбати за зниженою ціною. Це перевірені транспортні рішення для регіональних і магістральних перевезень, які поєднують в собі тривалий час безвідмовної роботи, високу продуктивність і низьку витрату палива.

Модель Volvo FH Classic доступна в комплектації, яка призначена для поганих дорожніх умов, що забезпечує зниження витрат на ремонт й обслуговування на 30% ідозволяє зберегти високу залишкову вартість автомобіля. Вантажівка має колісну базу 3800 мм, оснащена шасі high та двигуном потужністю 420 к.с. Рівень викидів відпрацьованих газів відповідає вимогам екостандартуEuro 5 SCR. Також модель комплектується автоматизованою 12-ступінчастою КПП I-Shift. Повна маса автопоїзда розрахована на перевезення вантажів до 56 тонн, поєднуючи в собі величезний запас міцності і низьку вагу.

Для комфорту водія в кабіні встановлено сидіння з пневматичною підвіскою і текстильною оббивкою Dynamic. Кабіна обладнана двома комфортними спальними місцями: нижнє має ширину 800 мм, верхнє – ширину 600 мм. Додатково в кабіні встановлений холодильник ємністю 33 л й мультимедійна система високого рівня.

Більш детально ознайомитися зі специфікацією Volvo FH Classic можна за посиланням

Volvo FM Classic теж адаптований до важких умов експлуатації. Вантажівка побудована на шасі high і колісній базі 3800 мм, має посилену раму, захист всіх електричних і пневматичних елементів, потужність двигуна сягає 450 к.с. Силовий агрегат відповідає стандарту викидів відпрацьованих газів Euro 5 SCR. Як і Volvo FH Classic, автомобіль оснащений автоматизованою 12-ступінчастою КПП I-Shift і компресійним моторним гальмом VCB. Повна маса автопоїзда складає 56 тонн.

Більш детально ознайомитися зі специфікацією Volvo FM Classicможна за посиланням

На обидва автомобілі виробник дає 12-місячну гарантію і окремо 24-місячну гарантію на силову лінію.

Крім привабливої цінової пропозиції, покупцямVolvo FH Classic і Volvo FM Classic також доступні спеціальні умови фінансування від «ВФС Україна». Ставка становить 5,5% річних, термін фінансування – 4 роки, розмір першого внеску– від 25%.

З питань придбання вантажівок VolvoClassic звертайтеся до регіональних представників:

КИЇВ
ОЛЕКСАНДР ДМИТРЕНКО 0503309700alexander.dmitrenko@volvo.com

ЛЬВІВ
СЕРГІЙ КУРЯТО 067-6532532 sergiy.kuriato@fhservice.lviv.ua

ДНІПРО
ОЛЕКСАНДР КАРЛЮГІН 067-3535690alexander.karlyugin@ets-group.com.ua

ХАРКІВ
ОЛЕКСАНДР ДАНИЛЕНКО 050-3262100 danylenko.avtolak@gmail.com

КРАМАТОРСЬК
РОМАН ТРАЧ 050-3706693 roman.trach@ets-group.com.ua

ОДЕСА
МИКОЛА ШЕВЧЕНКО 050-4951757 m.shevchenko@transservice.com.ua