X

«Збери Фокус – стань Віннером!» –відбувся цікавий квест від компанії «Віннер Автомотів»

10 вересня 2011 року відбувся квест, присвячений новому Ford Focus. Гра була організована компанією «Віннер Автомотів» разом з «Гала Радіо». До речі, це вже другий квест, який проводить автоцентр, - перший відбувся восени минулого року.

Отже, сонячним суботнім ранком 23 команди зібралися позмагатися та гарно провести час у компанії бренду Ford. Призами було обрано те, без чого не обійдеться жоден водій, – пальне.

Перед початком квесту всі учасники отримали брендовані футболки, кепки, наліпки на авто та, звичайно, умови квесту. У вступній промові ведучий оголосив правила гри та те, що з останньої точки квесту до фінішу перші три команди матимуть нагоду проїхатись у нових Ford Focus. У процесі  виконання кожного із завдань команди отримували по одній букві зі слова «фокус».

І от капітани екіпажів вишикувались перед стартом, отримали завдання та за командою «ринулись» до своїх залізних коней. Гра почалася…

Такої швидкості та чіткого виконання завдань від лідерів гонки навіть організатори не чекали. Все виконувалось швидко та з азартом, навіть без додаткових підказок. Боротьба розгорнулася не на жарт, деякі команди йшли, як кажуть, «ніздря в ніздрю». Різниця у часі між командами рахувалася на десятки секунд!

На останньому етапі лідери промчали від офісу «Гала Радіо» з вулиці Саксаганського до автоцентру «Віннер Автомотів» на турбованому новому Ford Focus так, що іншим учасникам квесту довелося постаратися, аби не пасти задніх.

І от квест закінчився, і всі учасники з палаючими очима та гарячими серцями почали обговорювати події квесту: де хто «дав газу» та «зловив драйв». До всього по закінченні на всі команди чекав смачний фуршет. Потім, коли пристрасті трохи вгамувалися, перейшли до найприємнішої частини події – нагородження переможців.

Перше місце посіла команда Herosima, друге – команда «Факел», третє – «Хулиgans». Відповідно вони отримали: 150, 100 та 50 літрів пального. Також був нагороджений екіпаж з оптимістичною назвою Napalm, який прийшов першим саме на автомобілі Ford. Усі учасники цієї команди за емоційний позитив отримали гарні оригінальні аксесуари.

Тож сподіваємось, що проведення квестів стане доброю традицією для автоцентру «Віннер Автомотів» та бренду Ford. Тим паче, що автомобілі Ford мають неабияку популярність серед киян та українців взагалі.

Приїздіть на тест-драйв нового Ford Focus на пр-т Московський, 24Д.

До нових зустрічей!