X

Зима близько: готуємо автомобіль до холодної пори зі знижкою -20%

Владельцы CITROЁN могут подготовить свои автомобили к зимнему сезону с выгодой 20% на детали подвески и тормозной системы. Предложение действует во всех авторизованных СТО в период с 1 октября до 30 ноября 2019 года

Осінньо-зимовий час – складний період не тільки для людей, а й для автомобілів. Непрості погодні умови можуть помітно вплинути на роботу вашого транспортного засобу. Але із завчасною та правильною підготовкою – холоднеча пройде легко, без ускладнень і додаткових витрат для автовласників. Особливо важливим є справність підвіски і гальмівної системи автомобіля – два пункти, які є основою безпечної їзди по підступним обмерзлим дорогам.

Безпека водіїв та їх пасажирів – головний пріоритет компанії CITROЁN, тому з жовтня 2019 року стартує нова сервісна акція: оригінальні запчастини підвіски та гальм з вигодою 20% від стандартних цін. В результаті кожен власник CITROЁN може перевірити свій автомобіль і замінити зношені деталі на нові оригінальні запчастини – таким чином не тільки підготувавшись до зими за меншу вартість, але і повернувши своєму автомобілю його фірмову керованість та чіткі гальма.

Адже оригінальні запчастини – це:

– повна відповідність всім заводським характеристикам автомобіля, що відносно деталей підвіски означає максимальний комфорт та надійну керованість, а в разі гальмівної системи – швидке уповільнення і чіткість роботи механізмів;

– точний збіг всіх посадочних розмірів, що критично важливо для правильної установки деталей та вузлів;

– гарантія на запчастини та роботи, що виконуються майстрами своєї справи на авторизованих СТО.

Спеціальна сервісна пропозиція діє у всіх авторизованих сервісних станціях CITROЁN в період з 1 жовтня до 30 листопада 2019 року.

Детальніше про акцію в розділі «Сервіс» на сайті www.citroen.ua

Довідка про компанію:

Офіційне представництво CITROЁN в Україні розпочало свою операційну діяльність в червні 2010 року. Головна мета представництва – привнесення європейської культури продажів і обслуговування автомобілів CITROЁN. Лінійка автомобілів CITROЁN в Україні представляє широкий модельний ряд: ультракомпактний CITROЁN C1, компактний хетчбек CITROЁN C3, SUV CITROЁN C3 Aircross, Новий SUV CITROЁN C5 Aircross, седан CITROЁN C-Elysée, стильний і комфортний хетчбек CITROЁN С4 Cactus, технологічний і просторий CITROЁN Grand С4 SpaceTourer, місткий мінівен CITROЁN SpaceTourer і пасажирський Новий CITROЁN Berlingo. Крім того: комерційні CITROЁN Jumpy, CITROЁN Jumper і Новий CITROЁN Berlingo.

Бренд CITROЁN

Як міжнародний автомобільний бренд, який знаходиться в центрі масового ринку, CITROЁN культивує сміливість і творчість з 1919 року. Виділяючись своїм дизайном і забезпечуючи цінність відчуття «домашнього затишку» завдяки високому рівню комфорту і передовими технологіями, автомобілі CITROЁN, наприклад, C3 або компактний SUV C3 Aircross, привносять свіжий «вітер змін» в автомобільний світ. Бренд популярний завдяки своєму підходу до роботи: головним джерелом натхнення для Марки є реальні люди та їх спосіб життя. Це знайшло своє відображення в фірмовому девізі компанії: Inspired By You ( «Натхненний вами»). Маючи в своєму розпорядженні мережу з 10 000 дилерський центрів і СТО в порядку 80-ти країн світу, CITROЁN реалізував в 2018 році більше 1,05 млн автомобілів. Бренд є володарем восьми чемпіонських титулів в світовому ралійному чемпіонаті FIA WRC (World Rally Championship) і трьох поспіль чемпіонських титулів в світових кузовних гонках FIA WTCC (World Touring Car Championship).

Офіційний сайт: www.citroen.com / www.citroen.ua

Гаряча лінія CITROЁN: 0-800-502-200

Підписатись на новини: CITROЁN newsletter

Citroen Ukraine в Facebook

Citroen Ukraine в Instagram

Citroen Ukraine в Twitter

Citroen Ukraine на Youtube